Для Cooper Zeon CS6 вже знайшлася замiна – шини Cooper Zeon CS8

Європейський підрозділ Cooper Tyre анонсував запуск нової лiтньої моделі для легкових автомобілів, яка пропонує виняткове зчеплення, високу паливну економічність і легку стабільну керованість.Cooper Zeon CS8

В нових шинах Cooper Zeon CS8, що прийшли на зміну успішним Cooper Zeon CS6, використовується цілий ряд передових технологій, що забезпечують безліч додаткових можливостей і переваг.

Широкі кільцеві канавки оптимізованого малюнка протектора шини Cooper Zeon CS8 швидко і ефективно відводять воду з плями контакту, що підвищує стійкість покришки акваплануванню і її зчеплення на мокрій дорозі. Схема розміщення блоків протектора сприяє зменшенню генерованого шиною шуму, в той час як спеціальні поглиблення в канавках протектора поглинають дорожній шум, що при взаємодії Zeon CS8 з дорожнім полотном гарантує тиху комфортну їзду.

Ексклюзівний візуальний індикатор зносу Wear Square дозволяє водіям швидко і легко оцінити залишкову глибину протектора. У шести містах на зовнішній поверхні протектора зображені контури квадрата. До повного зносу ці квадратні індикатори проходять п’ять етапів, наприкiнцi трансформуючись у знак оклику, що сигналізує про необхідність термінової заміни шини Cooper Zeon CS8 на нову. Також індикатори зносу Wear Square підкажуть про нерівномірність зносу і про можливі проблеми з правильністю сходу-розвалу коліс.

Унікальний малюнок протектора Zeon CS8 має безліч інноваційних 3D-ламелей. Вони допомагають шині не тільки швидше нагріватися та забезпечувати підвищене зчеплення з мокрою дорогою, але і обмежувати рух гнучких блоків протектора, що допомагає контролювати кількість розсіяної теплової енергії на сухому асфальті і підтримувати стабільність блоків протектора в сухих дорожніх умовах.

У новому вдосконаленому гумовому компаунді шин Cooper Zeon CS8 використовуються останні полімерні технології та передові методи змішування. Це забезпечує чудове зчеплення моделі на сухому і мокрому асфальті, а також скорочує опір коченню для більшої ефективності використання палива.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *