Легкові та вантажні шини Cosmo Tires приїдуть до Європи

Шини з асортименту Cosmo Tires: Cosmo CT701 +, Cosmo CT708 +, Cosmo RC-17 і Cosmo Mucho Macho
Шини з асортименту Cosmo Tires (зліва направо): Cosmo CT701 +, Cosmo CT708 +, Cosmo RC-17 і Cosmo Mucho Macho

Шини компанії Cosmo Tires для легкових автомобілів, а також вантажівок і автобусів незабаром з’являться на ринках країн Європи. У числі перших з ними зможуть познайомитися відвідувачі спеціалізованої виставки The Tire Cologne, яка почне свою роботу 29 травня.

Анонсуючи майбутню подію, шинний дистриб’ютор Tire Group International підкреслив, що до асортименту автогуми його приватного бренду, який буде представлено ​​на TTC, входять моделі класу Ultra High Performance і широкий діапазон TBR-покришок, призначених для міських, регіональних і магістральних перевезень, в тому числі і для експлуатації в змішаних умовах.

Бренд Cosmo з’явився в 1994 році, відзначає технічний фахівець Агуми. Спочатку до його лінійки входили діагональні шини для вантажних (Truck Bias, TBB) та легковантажних автомобілів (Light Truck Bias, LTB) а пізніше для промислової і сільськогосподарської техніки.

Шини з радіальної конструкцією компанія випускає з 2009 року. Cosmo регулярно вводить нові моделі і розміри з різними функціями. Наступний етап розвитку бренду – розробка радіальних шин для легких вантажівок (Light Truck, LT), грязьових покришок (Mud-Terrain, MT) і універсальної автогуми класу All-terrain (AT).

Виробляються шини бренду Cosmo в Таїланді. На європейському ринку вони будуть доступні вперше.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *