До полку шин для позашляховикiв прибуло – Michelin представила BFGoodrich Urban Terrain T/A

Компанія Michelin розійшлася не на жарт. 1 жовтня у продажу на європейському ринку з’явилися не тiльки шини Kleber Citilander, а щё й універсальні шини BFGoodrich Urban Terrain T/A, створені спеціально для позашляховиків та кросоверів.

BFGoodrich-Urban-Terrain-TA

Urban Terrain T/A – асиметрична всесезонна модель, яка забезпечує відмінне зчеплення на всіх поверхнях (90% дороги, 10% бездоріжжя), ефективне гальмування, а також грошову економію, оскільки характеризується високою зносостійкістю і тривалим експлуатаційним періодом.

Конструктивними особливостями шини BFGoodrich Urban Terrain T/A є широкі поздовжні і похилі під певним кутом канавки протектора, які швидко відводять воду і сніжну шугу з плями контакту, в результаті чого підвищується стійкість покришки аква- і слашпланінгу. Малюнок протектора з безліччю ламелей і канавок забезпечує хорошу тягу на снігу та забрудненiй поверхнi. Здатність всесезонної Urban Terrain T/A не вдаряти «в бруд обличчям» на зимових дорогах підкріплена маркуваннями «3PMSF» і «M+S».

За даними виробника, універсальна новинка BFGoodrich вирішує всі проблеми міського водіння від тротуарів до вибоїн. Обумовлено це посиленим каркасом шини. У той же час глибина протектора покришки сприяє максимальному продовженню терміна служби, а асиметричний дизайн дозволяє забезпечити повільний і рівномірний знос.

Орієнтована виключно на європейський ринок, модель BFGoodrich Urban Terrain T/A спочатку буде доступна в 18 розмірах, які зроблять її придатною для експлуатації на Hyundai ix35, Dacia Duster, Kia Sportage, Nissan Qashqai, Opel Mokka, Suzuki Vitara, Ford Kuga, Range Rover, Volkswagen Touareg або Tiguan, Jeep Cherokee.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *