Шини Kleber Citilander – чудовий привід забути про змiну сезонiв

1 жовтня стартували продажі нової всесезонной моделі для позашляховиків і кросоверів, яку розробила компанія Michelin. Шинний виробник сподівається, що універсальна новинка Kleber Citilander стане правильним вибором для тих автомобілістів, які звикли не звертати увагу на зміну сезонів.Kleber_Citilander

Ця нова всесезонна шина була створена для подолання перешкод у повсякденному житті і забезпечення безпеки на дорогах. Асиметричний малюнок протектора гарантує оптимальний розподіл жорсткості, внаслідок чого спостерігається повільний і рівномірний знос Kleber Citilander, а також чудова тяга на всіх типах поверхонь. Глибина протектора сприяє продовженню експлуатаційного періоду моделі. Широкі поздовжні канавки швидко відводять воду з плями контакту, завдяки чому Citilander характеризується вiдмiнною опірністю акваплануванню. А маркування «3PMSF» і «M+S» робить шину ідеальним всесезонним варіантом, схваленим для використання в літній та зимовий періоди. Посилений на 20% * каркас гарантує більш тривалу ходимiсть.

Надійні, комфотнi і доступні за ціною шини Kleber Citilander випускаються на трьох заводах Мішлен, розташованих у польському Ольштині, а також у французьких Роанi і Шоле. Всього ж типорозмірний ряд нової розробки для SUV-автомобілів налічує 18 варіантів, які підійдуть для «екіпіровки» Toyota RAV4, Volkswagen Tiguan, Nissan Qashqai і Skoda Yeti.

*Збільшення міцності на розрив каркаса моделі Citilander по відношенню до шин Kleber Dynaxer HP3 в розмірах 205/70 R15 і 215/65 R16.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *