Yokohama Rubber запустить шини BluEarth-Van RY55 з поліпшеним опором зносу

Шини Yokohama BluEarth-Van RY55
Шини Yokohama BluEarth-Van RY55

Нова модель паливозберігаючої лінійки шин Yokohama BluEarth, яка призначена для комерційних фургонів, буде доступна з березня 2018 року. Асортимент літньої легковантажної новинки Yokohama BluEarth-Van RY55, яка крім Європи з’явиться також в Азії (за винятком Японії), Океанії, Латинській Америці, Африці і на Близькому Сході, буде представлений в цілому 30 розмірами від 225/55 R17C 109/107H до 185R14C 102/100S.

При розробці моделі BluEarth-Van інженери загострили свою увагу на поліпшенні її зносостійкості, підвищенні паливної економічності і характеристик зчеплення з мокротою дорожньою поверхнею, говорить технічний фахівець Агуми. Як зазначає японський виробник, мета була досягнута і в порівнянні з попередньою моделлю шини Yokohama RY55 мають на 19% нижчий опір коченню і підвищену на 9% ефективність гальмування в мокрих умовах. А в порівнянні з існуючою легковантажною моделлю Yokohama RY818 зносостійкість протектора вдалося підвищити більш ніж на 50%!

Настільки відчутні експлуатаційні поліпшення обумовлені оптимізованим малюнком протектора з чотирма широкими ребрами жорсткості, глибокими щілиноподібними прорізами і виступаючими елементами, а також гумовою сумішшю з силікою і спеціальними полімерами, яка підвищує довговічність і стійкість Yokohama BluEarth Van RY55 до нерівномірного зносу, ефективність використання палива і надійність зчеплення в мокрих умовах.

BluEarth – «зелене» сімейство шин Yokohama, вже представлене на світовому ринку високопродуктивними покришками BluEarth-A, моделлю для мінівенів, кросоверів і позашляховиків BluEarth RV-02 і автогумою BluEarth-Es ES32 для компактних транспортних засобів і невеликих сімейних автомобілів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *