Компанія Nokian розкрила подробиці про новинки Hakkapeliitta R3 і Hakkapeliitta R3 SUV

Нові шини Nokian: Hakkapeliitta R3 SUV і Hakkapeliitta R3
Нові шини Nokian: Hakkapeliitta R3 SUV (зліва) і Hakkapeliitta R3 (Фото: Nokian Tyres)

Компанія Nokian Tyres опублікувала прес-реліз, в якому розкрила всі подробиці, що стосуються її двох фрикційних новинок нордичного типу – шин Nokian Hakkapeliitta R3 і Nokian Hakkapeliitta R3 SUV. Обидві розробки, легкова та для міських позашляховиків, характеризуються стабільною керованістю і надійним зчепленням на льоду і снігу, комфортністю ходу навіть в найскладніших зимових кліматичних умовах, а також оптимальною витратою палива.

Домогтися впевненості поведінки моделей Hakkapeliitta R3 і Hakkapeliitta R3 SUV в будь-яких дорожніх умовах зимового періоду розробникам Nokian Tyres вдалося за рахунок застосування інноваційної концепції Arctic Sense Grip. Завдяки їй ламелі різних типів швидко адаптуються до погодних змін, пропонуючи при цьому не тільки неослабне зчеплення, але і тиху контрольовану їзду.

Крім того, в шинах третього покоління лінійки Nokian Hakkapeliitta R також використовуються ламелі-мікронасоси, покликані покращувати зчеплення на мокрому асфальті і талому снігу, і концепція Cryo Crystal 3, що підвищує зчіпні властивості автогуми на зледенілих дорогах.

Концепція Arctic Sense Grip
Концепція Arctic Sense Grip

Варто підкреслити, говорить технічний фахівець Агуми, що модель Hakkapeliitta R3 SUV буде випускатися з бічними стінками, посиленими волокнами араміда за технологією Aramid Sidewalls, яка в цьому році, до слова, охопила і легковантажну гуму. Це підвищить стійкість SUV-шин до порізів і ударів.

Асортиментна пропозиція автопокришок Nokian Hakkapeliitta R3 буде налічувати 68 типорозмірів для колісних дисків з посадочними діаметрами від 14 до 21 дюйма, що дозволить охопити в тому числі і сучасні електричні автомобілі, такі як BMW i3, Tesla Model 3 і Model S, VW e-Golf.

Типорозмірний ряд моделі Nokian Hakkapeliitta R3 SUV буде представлений 63 варіантами для 16-21-дюймових колісних дисків. Їх можна буде використовувати на гібридних транспортних засобах і електромобілях BMW X5, MB GLC 350e, Volvo XC90 та Tesla Model X.

У роздрібній мережі зимові новинки сезону 2018/2019 з’являться тільки восени, в той час як поставки дистриб’юторам почнуться навесні.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *