Kомпанія Cooper представила нові шини сімейства Evolution

Шини Cooper Evolution Tour і Evolution Winter
Шини Cooper Evolution Tour і Evolution Winter

Виставка спеціалізованого обладнання для автомобільної промисловості SEMA, яка щорічно проходить в Лас-Вегасі, стала презентаційним майданчиком для двох нових моделей компанії Cooper Tire & Rubber Co., що представляють нове сімейство шин Evolution. Компанію презентованій на початку 2017 року моделлі Cooper Evolution H/T склали шини Cooper Evolution Tour і Cooper Evolution Winter.

За заявами компанії-виробника, при доступній ціні (моделі Evolution відносяться до медіум-сегменту) вони пропонують споживачам високу продуктивність, стабільну керованість і довговічність.

Cooper Evolution Tour – це всесезонна легкова турінг-шина, розроблена для плавної і комфортної їзди. Вона забезпечує надійну цілорічну тягу, довгий термін служби і ефективність використання палива.

Гарантійний знос турінгової новинки становить 96500 км для шин з індексами швидкості H і V, і 105000 км для покришок з індексом швидкості T. Evolution Tour буде доступний в 48 типорозмірах в квітні 2018 року.

Cooper Evolution Winter – це зимові автошини, що прийшли на зміну моделі Cooper Weather-Master S/T2. Вони створені для оптимальної роботи в швидко мінливих умовах, властивих зимовому періоду, відзначає технічний фахівець Агуми. Можливість шипування протектора підвищує зчіпні властивості моделі на слизьких покриттях, таких як лід і утрамбований сніг.

Зимова новинка Cooper для споживачів буде доступна восени 2018 року в 48 популярних розмірах для легкових автомобілів і кросоверів.

Продажі всесезонних шосейних шин Cooper Evolution H/T стартували в травні 2017 року. Вони доступні в 28 розмірах для кросоверів (CUV), спортивно-утилітарних автомобілів (SUV) і легковантажних фургонів (LT). Модель пропонує надійне зчеплення, стабільну керованість і комфортність пересування.

Відзначимо, що шини Cooper Evolution H/T на проведеному в рамках виставки SEMA конкурсі «Кращий новий продукт» здобули перемогу в своїй категорії.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *