У 2017 році асортимент Momo Tyres збільшився на дві моделі

Новинки асортименту Momo Tyres 2017 року: TopRun M30 Europa і 4Run M4
Новинки асортименту Momo Tyres 2017 року: TopRun M30 Europa і 4Run M4

Відома в усьому світі своїми кермами і легкосплавними дисками компанія Momo в 2009 році вирішила розширити свої горизонти і зайнятися випуском автошин під своїм усталеним брендом. Через три роки в Італії і на інших ринках Європи з’явилися перші чотири моделі італійського виробника.

Сьогодні асортимент торгової марки налічує 12 моделей, які призначені для різних погодних умов експлуатації. В їх число входять і дві новинки 2017 року – шини Momo TopRun M30 Europa і Momo 4Run M4 All Season.

Нові шини Momo TopRun M30 Europa призначені для експлуатації на легкових автомобілях і міських позашляховиках. Вони відрізняються стильним асиметричним малюнком протектора, говорить технічний фахівець Агуми, який дозволяє звести до мінімуму дорожній шум, збільшити рівень зчеплення в поворотах і підвищити керованість на сухих дорогах.

При тому, що основна маса покришок Momo виробляється компанією Jinyu в Китаї, модель TopRun M30 Europa стала першою, яка була не тільки розроблена і протестована в Європі, але і випускається в Угорщині. Власне, це і символізує «Europa» в назві шини.

Асортимент всесезоної новинки Momo налічує 28 типорозмірів для колісних дисків 15-18 дюймів.

Шини Momo 4Run M4 All Season створені для пересування в будь-яких погодних і дорожніх умовах. І їхня цільова група – власники легковиків і SUV-ів. Завдяки V-спрямованому малюнку протектора модель впевнено почуває себе на засніжених і мокрих дорогах, зберігаючи при цьому чудове зчеплення в сухих умовах.

Всесезонні покришки Momo доступні в 23 розмірах, що охоплюють колісні диски з посадочними діаметрами від 14 до 18 дюймів.

У 2018 році компанія Momo планує розширити своє портфоліо моделями класів сегментів All Terrain і Highway Terrain, які будуть вироблятися не в Китаї чи Угорщині, а в третій, поки що позначеній країні. Спочатку нові шини Momo 2018 року будуть доступні в обмеженій кількості типорозмірів (не більше 20-ти), але з часом їх типорозмірна пропозиція буде рости в прямій прив’язці до вимог клієнтів з усього світу.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *