Milestar випускає нові всесезонні шини WeatherGuard AW365

Шини Milestar WeatherGuard AW365
Шини Milestar WeatherGuard AW365

Марка Milestar від Tireco – американської оптової шинної компанії – запустила в продаж зовсім нову модель Milestar WeatherGuard AW365, призначену для експлуатації на легкових автомобілях і кросоверах. Ця всепогодна новинка, забезпечена піктограмою 3PMSF (сніжинка на тлі гори з трьома піками), розроблена для забезпечення безпеки як при тривалих суворих зимах, так і в умовах палючого літа.

«Ми раді представити модель Weatherguard AW365, створену для істинної впевненості у всіх погодних умовах, – сказав Ендрю Хойт (Andrew Hoit), віце-президент Tireco з маркетингу та продажу. – Ця універсальна розробка розширила асортимент бренду Milestar і нашу лінійку всепогодних продуктів».

У шинах Milestar WeatherGuard AW365 використовується абсолютно нова, збагачена двоокисом кремнію гумова суміш і всепогодний асиметричний малюнок протектора, говорить технічний фахівець Агуми, що гарантує чудову тягу в сухих, мокрих і снігових умовах.

Всесезонна новинка Milestar буде доступна на вторинному ринку на початку 2018 року в 19-ти популярних розмірах з індексами швидкості S, T і H. Гарантійний знос протектора шин WeatherGuard AW365 становить 65000 км.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *