Nexen виходить на бездоріжжя з новими грязьовими шинами Roadian MTX

Шини Nexen Roadian MTX в дії
Шини Nexen Roadian MTX в дії

На спеціалізованій виставці SEMA Show 2017 року, яка проходила з 31 жовтня по 3 листопада в Лас-Вегасі, американський підрозділ Nexen Tire America Inc. представив нові грязьові шини Nexen Roadian MTX (Mud Terrain Xtreme), призначені для використання в умовах повного бездоріжжя.

Боковини моделі Roadian MTX відрізняються своїм зовнішнім виглядом. Одна з бічних стінок виглядає більш агресивно за рахунок того, що на ній розташовані виступаючі елементи, що підвищують тягу. Друга ж має більш традиційний вигляд, і як вважає технічний фахівець Агуми, це дозволить власникам автівок при установці шин Nexen зробити свій власний вибір, який найкращим чином відобразить їх спосіб життя.

Компанія-виробник заявляє, що новинка спроектована таким чином, щоб не тільки добре працювати в грязі і на скелястій місцевості, а й бути практичною і безшумною на дорогах з твердим покриттям. Модель пройшла передпродажні тести в реальних умовах Південної Каліфорнії, включаючи гірську і пустельну місцевість, а також автостраду I-405.

«В останні роки ряди любителів бездоріжжя поповнюються з неймовірною швидкістю, – сказав Кайл Робертс (Kyle Roberts), директор по маркетингу Nexen Tire North America. – Ми спроектували шини, які дають можливість вибрати варіант установки. Roadian MTX виграшно підкреслять агресивність Jeep або Bronco, і в той же час додадуть стильності легким вантажівкам, що снують по асфальтованим дорогам».

Шини Nexen Roadian MTX будуть доступні для замовлення починаючи з листопада 2017 року в розмірах від 16 до 20 дюймів. Флотаційні розміри від 33 до 37 дюймів будуть доступні влітку 2018 року.

На SEMA Show грязьова новинка була представлена ​​в типорозмірі 35/12.5R20.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *