Yokohama представила свій новий шедевр – зимові шини iceGUARD iG60

На японський ринок виходить шосте покоління «крижаних вартових» Yokohama IceGUARD IG60 (або ж Yokohama IceGUARD 6, як люблять скорочувати маркетологи), яке повністю адаптоване до погодних особливостей регіону.

Шини Yokohama IceGUARD 6
Шини Yokohama IceGUARD 6

Фрикційна новинка зимового сезону 2017/2018 на додаток до високої продуктивності на льоду, паливної економічності и високого єксплуатаційного русурсу, що дісталися їй у спадок від IceGUARD IG50 Plus, отримала поліпшенні експлуатаційні характеристики на мокрому асфальті, що було обумовлено зростанням середньої зимової температури і більш ефективним очищенням доріг від снігу в Японії.

Новинка IceGUARD IG60 отримала асиметричний дизайн протектора, який покликаний підвищувати безпеку пересування не тільки на снігу і льоду, а й на мокрій поверхні, зазначає технічний фахівець Агуми. Його головними технологічними нововведеннями стали ламелі Quattro Pyramid Dimple Sipe, які забезпечують оптимальну жорсткість блоків і стабільність управління, а також канавки Double Microgroove, що гарантують високу продуктивність автопокришки на льоду відразу ж після установки.

Канавки Double Microgroove і ламелі Quattro Pyramid Dimple Sipe
Канавки Double Microgroove і ламелі Quattro Pyramid Dimple Sipe

Вже звична для шин зимового асортименту Yokohama абсорбуюча гумова суміш дозволяє і Ice GUARD IG60 ефективно запобігати ковзанню на льоду. Підвищення однорідності дисперсії силіки, що входить до неї, призвело до поліпшення зчеплення на мокрому асфальті. А додавання апельсинового масла зумовило тривалість терміну експлуатації шини і посилення зчеплення з обмерзлими дорогами (запатентована технологія Orange Oil S).

Старт продажів Yokohama IceGUARD 6 запланований на початок вересня 2017 року. Модель буде доступна в 95 розмірах для колісних дисків з посадковими діаметрами від 13 до 19 дюймів. При цьому шинний виробник повідомляє, що в подальшому типорозмірний ряд збільшиться, і частково шини з великим діаметром називатимуться Yokohama IceGUARD IG60A.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *