Відбулася японська прем’єра шин Bridgestone Blizzak VRX2

Компанія Bridgestone оголосила про вихід нової зимової нешипованої моделі, що підвищує продуктивність легкових автомобілів на снігу, льоду і мокрому асфальті. Новинка, що прийшла на зміну шинам Bridgestone Blizzak VRX, цілком закономірно отримала назву Bridgestone Blizzak VRX2.

Харука Аясе, популярна в Японії актриса, представляє новинку зимового сезону 2017/2018
Харука Аясе, популярна в Японії актриса, представляє новинку зимового сезону 2017/2018

У порівнянні з попередницею вона отримала ряд удосконалень, серед яких найбільш відчутними стали підвищена на 10% ефективність гальмування на льоду, збільшена на 22% зносостійкість і знижена на 31% гучність шини, зазначає технічний фахівець Агуми. Значне поліпшення продуктивності Blizzak VRX2 в умовах льоду на дорогах дозволило виробникові назвати її самою «чіпкою» моделлю за всю історію існування лінійки Blizzak.

Шини Bridgestone Blizzak VRX2
Шини Bridgestone Blizzak VRX2

Засобами для підвищення зчіпних властивостей нової фрикційної шини Bridgestone стали асиметричний малюнок протектора з W-образними блоками, оптимізований профіль шини і гігроскопічний гумовий компаунд, ефективно запобігаючий ковзанню на льоду.

Шини Bridgestone Blizzak VRX2 надійдуть у продаж в 109 розмірах з посадковими діаметрами від 12 до 20 дюймів. Рекомендована роздрібна ціна новинки майбутнього зимового сезону в Японії починається від 80 USD.

5- і 6-реберний дизайн шин Бріджстоун Близзак ВРХ2
5- і 6-реберний дизайн шин Бріджстоун Близзак ВРХ2

У частині типорозмірів малюнок протектора «VRX 2» (практично всі 18-20 дюймові, половина 17-дюймових і пара в R16) буде відрізнятися наявністю додаткового ребра жорсткості в центральній частині протектора.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *